Vertegenwoordigers van de Redband zijn blij met de 1e prijs van Zuuk ut mar uut 2017.

Afgelopen zaterdag werd in café Libre aan de Langenboomseweg de prijsuitreiking van Zuuk ut mar uut 2017 gehouden. Een week eerder stond deze Millse dorpsquiz voor de 2e keer op het programma.

50 Teams, ruim 700 deelnemers waren op zaterdagavond 7 oktober actief bezig met het oplossen van vragen, opdrachten en taken. Uiteindelijk werd de Redband winnaar van Zuuk ut mar uut 2017.

Dorpsquiz

Dorpsquizen winnen nog steeds aan populariteit. Samen met vrienden, familie en buurtgenoten een avondje puzzelen, opdrachten maken en discussiëren over wat het juiste antwoord zou zijn blijkt voor veel mensen een prima activiteit. In onze gemeente was men in Langenboom als eerste overtuigd van het succes van een dorpsquiz. Sinds vorig jaar is daar het concept aangepast en speelt zich het allemaal op 1 avond af in café d’n Bens. Dit jaar is dit op vrijdagavond 29 december onder de vertrouwde naam Wèttegij’t?. In Wilbertoord heeft men op zaterdag 18 november voor de 3e keer een dorpsquiz onder de naam KwisUtWel en in Sint Hubert is voor de 2e keer Quiztal op zaterdagavond 7 april. Zuuk ut mar uut slaat in 2018 een jaartje over en is er weer op zaterdag 5 oktober 2019. Noteer deze datum alvast in de agenda.

Uitslag

De volledige uitslag van Zuuk ut mar uut 2017 is te vinden op hun Facebookpagina. In de rubriek Zuuk ut mar uut op www.beleefhetinmill.nl is de volledige quiz met antwoorden te vinden.