Komt u ook naar de theatermiddag op zaterdag 13 januari 2018 in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Ruim 110 senioren uit Sint-Oedenrode gingen u voor en hebben genoten van deze voorstelling, gespeeld door het Helder Theater.

De deelnemers vonden de voorstelling erg leuk, leerzaam en interactief. “Door de ludieke voorstelling ben ik echt aan het denken gezet om actief mijn pensioen in te gaan en anderen mee te nemen in deze stappen”, vertelde een 63-jarige deelneemster. Wilt u ook aan het denken gezet worden over het leven en hoe u gezond ouder kunt worden? Dan is deze theatermiddag in Myllesweerd iets voor u!

De middag, die start met een inloop om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, kan gratis bijgewoond worden, inclusief een kopje koffie/thee en een consumptie. Het zal een interactieve middag worden over het leven en gezond en gelukkig ouder worden.

Nazit

Na afloop van de voorstelling organiseren we een gezellige nazit met ruimte voor een gesprek met diverse deskundigen. Een middag onder het mom van ‘as ge erges mee zit, vroag ut oan iemand in ut wit’ met een gratis consumptie en iets lekkers. Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee.

Initiatief

Deze middag is een initiatief van de GGD Hart voor Brabant en KBO Kring Mill i.s.m. het Helder Theater en de werkgroep gezondheid van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill en Sint Hubert bestaande uit SWOM, Sociom, Pantein, Steunpunt Mantelzorg en Gemeente Mill & Sint Hubert.

Vervoer

Heeft u vervoer naar Myllesweerd nodig? Dat kan. Vraag uw rit aan bij de vervoersdienst van de Ouderen Hulp Dienst van de SWOM. U kunt bellen op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 09.00 - 10.00 uur via 0485 - 455 470. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wilt u zeker zijn van een zitplaats tijdens de theatervoorstelling, dan kunt u zich aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..