Op woensdag 25 juli 2018 is het weer zover. Dan zal in en rond het centrum van Mill weer de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van Noordoost Brabant gehouden worden.

Op een parcours van zo’n 2 kilometer vindt u er die dag van 10.00 uur tot 18.00 uur ruim 300 marktkramen, leuke attracties voor groot en klein, gezellige terrasjes en uiteraard her en der muziek en entertainment. Zoals gebruikelijk is parkeren en de toegang helemaal gratis.

Vrijwilligers

De organisatie van deze Vakantiejaarmarkt is in handen van voetbalvereniging RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill. Hierbij heeft men assistentie van organisatiebureau Koolen en Koolen. Maar ook kan men die dag nog wat helpende handen gebruiken. Het gaat hierbij om vooral toezicht bij parkeren, bij de verwijzing van deelnemers naar hun verkoopplaats en het opruimen die woensdagavond. Tijd en zin deze dag als vrijwilliger te helpen? Bel Jan vd Wiel van Juliana op tel. 0485-451000, Corné Kremers van SAM op tel. 0485-325634 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijsvraag

Ieder jaar opnieuw is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag waarmee u een kans kunt winnen op veel geld. Want naast een aantal cadeaubonnen die er verloot gaan worden bestaat de hoofdprijs uit een Staatslot met jackpot. Op woensdag 25 juli worden deze prijzen onder alle juiste inzendingen verloot.

De vraag van dit jaar is:
In 2018 werd er een nieuw park in Mill geopend. Heet dat park:

  1. Landschapspark
  2. De Acaciahof
  3. De Groespeel
  4. Park Hoogstraaten

Stuur uw oplossing voor woensdag 25 juli naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar:

Vakantiejaarmarkt Mill
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill

Vergeet niet om uw adresgegevens te vermelden. Na woensdag 25 juli leest u op o.a. www.Vakantiejaarmarkt.nl wie de winnaars zijn van het Staatslot en de cadeaubonnen. Op deze website is nu ook al meer informatie te vinden over de Vakantiejaarmarkt in Mill. Graag tot ziens in Mill.