Op zondag 16 december organiseert Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een Presentatie-dag. Alle clubs, verenigingen, stichtingen en overige (niet-commerciële) organisaties kunnen zich op deze open dag aan het publiek presenteren. Dit alles van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Voor wie?

Bent u als club, vereniging of stichting op zoek naar extra leden, vrijwilligers of gebruikers van uw diensten en producten? Wilt u wat u zoal doet eens extra onder de aandacht brengen? Of wilt u werken aan extra naamsbekendheid? Reserveer dan ruimte voor de Presentatie-dag die Myllesweerd organiseert op zondag 16 december. Ook de vaste huurders van Myllesweerd zullen deze zondagmiddag de deuren openen en laten zien wat zij zoal doen. Maar ook incidentele huurders van Myllesweerd en overige clubs en verenigingen uit de gemeente Mill en Sint Hubert kunnen gratis aan deze Presentatie-dag deelnemen. Naast het een en ander vertellen in een eigen standje, is ook het grote podium in de theaterzaal beschikbaar voor presentaties, shows, dans, muziek en toneel.

Lokale Omroep Mill

Dit weekend viert de Lokale Omroep Mill ook het 30-jarig bestaan. Dat weekend zijn er dan ook extra radio- en televisie-uitzendingen vanuit een speciale studio in Myllesweerd. Hierdoor zijn er dus ook extra promotiemogelijkheden via RTV voor deelnemers aan deze presentatie-dag.

Aanmelden

U wilt deelnemen aan deze Presentatie-dag? Neem dan contact op met Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..