Op een drassig en zwaar veld heeft DWSH'18 afgelopen zondag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Astrantia. Tot twee keer toe boog de Middelaarse ploeg een achterstand om en werd de eindstand op 2-2 bepaald.

Al na één minuut had Camiel van Geenen de blauw-zwarten op voorsprong kunnen schieten, echter vond zijn doelpoging de sluitpost van de thuisploeg. In de 22e creëerde Hugo Thelosen een mooie kans voor Yannick Bens. Hij faalde niet en zorgde voor de voorsprong. Net voor rust was het Astrantia dat in de blessuretijd de gelijkmaker mocht binnenwerken; 1-1.

Rond een uur spelen was het Job van de Straaten die DWSH'18 weer op voorsprong zette. Na een pass van Syb Daverveld liet hij het netje bollen. Een kwartier later had Astrantia de tweede achterstand weer ongedaan gemaakt en stand er weer een gelijke stand op het bord. Dit bleek ook de eindstand te zijn. Een terechte puntenverdeling na negentig minuten voetballen.

Zo blijft DWSH'18 na vijf wedstrijden nog steeds ongeslagen. Volgende week komt op Het Breexsel nummer laatst SVOC op bezoek. Zij verloren vandaag met 0-7 van Leun.