De Sint Hubert/Wilbertoord combinatie heeft in Middelaar haar ongeslagen status weten vast te houden. Ofschoon beide teams voetbalden voor de volle winst, was uiteindelijk de gelijke stand een prima afspiegeling van de wedstrijdverhouding.

Juliana deed zich tekort in Katwijk en liet de 0-1 voorsprong uiteindelijk toch glippen. Jammer, dat er in de slotfase nog zaken gebeurden die op een voetbalveld niet thuishoren. Bij SIOL werd de scheidsrechter beschuldigd van het doen van racistische uitspraken en de Katwijkse ploeg weigerde verder te spelen. Daarop werd het duel gestaakt. De KNVB zal hoogst waarschijnlijk de 1-1 stand als definitief gaan beschouwen.

SES kwam tekort in Wanroij tegen Constantia. Het jeugdige team liet zich van de wijs brengen nadat Constantia weigerde de bal uit te spelen terwijl een Langenbomer geblesseerd op de grond lag. Maar het is de scheidsrechter die hier het voortouw in moet nemen en een overtreding maken om het spel stil te leggen is niet slim. Zeker niet als je al een gele kaart op zak hebt. Nadat de (zwak leidende) arbiter vervolgens ook nog het vlagsignaal van zijn Langenboomse assistent links liet liggen en Constantia op 1-0 kwam zakte SES door de hoeven. Het werd uiteindelijk 3-0.

Komende zondag ontmoet DWSH’18 hekkensluiter SVOC’01 uit Oirlo. Normaal gesproken moet dit een overwinning worden voor DWSH’18. Teneinde aansluiting met de top van de ranglijst te krijgen is winst zelfs noodzakelijk.

SES krijgt SIOL uit Katwijk op bezoek. Zoals Juliana zondag al merkte een pittige tegenstander met vooral veel individuele kwaliteiten. Aan SES de taak een einde te maken aan de negatieve wedstrijdspiraal van de laatste weken. Het zelfvertrouwen terugwinnen is nu hoofdzaak voor de Langenbomers.

Tot slot ontvangt Juliana DSV 1. Ook hier geen eenvoudige taak, maar de Millse formatie moet toch in staat worden geacht de volle winst én drie punten in Mill te houden.

Aanvang van de wedstrijden is half drie en via de Lokale Omroep Mill radio/tv zijn de wedstrijden via de diverse correspondenten te volgen.