Achter de schermen wordt er in Wilbertoord en Sint Hubert al druk gewerkt aan het volgende voetbalseizoen van DWSH'18. Gelukkig besloot de regering dat de voetbalschoenen toch nog ondergebonden mochten worden.

Afgelopen weken zijn de trainingen voor sommige teams weer opgestart en straalt de energie en enthousiasme weer van de spelers en speelsters af. Wil jij komend jaar ook op de groene velden stralen? Dan kun je terecht bij een van onze afdelingen.

Jeugd

Jongens en meisjes mogen al vanaf 4,5 jaar komen meetrainen en vanaf 5 jaar mag je op zaterdag wedstrijden spelen. Lijkt het je leuk om te komen voetballen dan mag je drie keer komen proeftraining om te kijken of voetballen bij DWSH'18 iets voor je is. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we contact met u op.

Senioren

Ben je 19 of ouder? Dan hoor je thuis bij de senioren en speel je competitiewedstrijden op zondag. Bij DWSH'18 zijn er verschillende mogelijkheden. Bij de herenselectie kun je prestatief voetballen. Trap je liever gezellig een balletje? Dan ben je op de juiste plek bij een van de recreatieve elftallen. Wil je graag bij de veteranen voetballen dan kun je je ook aanmelden. Zij spelen op zaterdag op het eind van de middag.

Daarnaast heeft het damesvoetbal een grote plek in onze vereniging. Met maar liefst twee seniorendamesteam zijn er voldoende plekken om gezellig de bal te laten rollen. Er wordt en op Het Breexsel en op De Binding getraind. Extra speelsters zijn altijd welkom! Zou jij deze teams willen trainen en coachen? We zijn nog op zoek naar een trainer voor onze damesafdeling. Meer informatie hierover staat op onze site of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevens kun je bij onze vereniging ook Walking Football spelen. Deze voetbalvorm krijgt steeds meer deelnemers en deelneemsters. Hierbij wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Er mag tijdens een partijtje niet worden gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Kortom een sportieve en gezellige activiteit, vooral als het nog steeds kriebelt om tegen de bal aan te trappen!

Heb je interesse om te komen voetballen bij een van de bovenstaande afdelingen. Kijk op de website van DWSH'18 www.dwsh18.nl voor meer informatie. Download het inschrijfformulier en meld je aan!

DWSH'18: samen verder!