Na lange tijd begon Badmintonclub Mill in september met frisse moed aan een nieuw badmintonseizoen. Een seizoen met interne toernooitjes, interne competitie en natuurlijk een clubtoernooi. Maar daarnaast neemt BC Mill samen met 9 andere verenigingen uit de regio, zijnde Boxmeer, Cuijk, Haps, Grave, Uden, Volkel, Oss, Sint Anthonis en Oeffelt, deel aan een Regionale badmintoncompetitie, de zgn Dorpencompetitie. Begin september werd gezamenlijk het competitieprogramma voor het komende seizoen opgesteld, waarbij 120 wedstrijden in de verschillende dorpen gepland werden.

Badmintonclub Mill neemt met drie teams deel aan deze competitie en ontving afgelopen maandag hun eerste tegenstanders. Mill 2 ontving Grave 3 in sporthal De Looierij en moest helaas de winst toekennen aan Grave! Maar er komt nog een revanche in Grave. Dan zijn we voorbereid!

Ook nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en hoe je daar lid kan worden. Kijk op onze website www.bcmill.nl voor meer informatie. En zien we je natuurlijk graag op een van de speelavonden en uiteindelijk misschien ook wel in het bovengenoemde dorpencompetitie.