Er heerste gezonde spanning bij de jeugdleden van Aikidojo Mill. Zaterdag 18 december hebben alle jeugdleden hun examens met vlag en wimpel afgelegd. Dat kan ook haast niet anders, want bij Aikidojo Mill ligt de druk niet zo zeer op het presteren, maar op het plezier. Zeker in deze tijden is sporten en plezier erg belangrijk. We vinden het dan ook ontzettend fijn dat dit – ondanks enkele sluitingen afgelopen jaar – doorgang heeft kunnen vinden. We hopen dan ook dat we gauw weer samen kunnen sporten. En wie weet is Aikido ook wel iets voor jou!

Aikido is een Japanse krijgskunst voor jong en oud. Je leert hoe je jezelf kunt verdedigen door de kracht van de ander te gebruiken. Het is voor iedereen geschikt die van bewegen houdt en niet zo zeer wil vechten.

Dus houd je van beweging, gezelligheid en wil je een sport met weerbaarheid leren? Dan ben je van harte welkom om een keer een proefles te komen nemen.

Sensei Marjo van den Heuvel geeft al meer dan 15 jaar les aan jongeren en volwassenen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Kijk dan op onze website www.aikidojo-mill.nl.