Graag attenderen wij je op de 16e editie van Rundje Mill op zaterdag 3 december, de hardloopwedstrijd in Mill. Alle info hierover is ook te vinden op onze website www.rundjemill.nl.

Op deze website vind je gegevens over het parcours, het programma, algemene informatie en de inschrijving. Direct na de wedstrijd kun je de website raadplegen voor de uitslag. 

Afstanden

Er is zaterdag 3 december keuze uit de volgende afstanden:

Wedstrijdloop
5 km - 14:00 uur - 10 km - 14.00 uur

Trail
18 km - 13.00 uur - 8 km - 13.30 uur 

De start/finish is op het sportterrein aan de Langenboomseweg 5, 5451JH Mill. 

Bij de start/finish locatie zijn douche mogelijkheden.

Het parcours van de wedstrijdloop bestaat uit 1 of 2 rondes van exact 5 km. Het parcours gaat voor 60% over een verharde weg, de rest is half verhard (geen cross) en voert door een mooi stukje buitengebied van Mill. 

Categorieën zijn bij Dames en Heren 40-, 40+ en 50+.

Het parcours van de trail loopt start ook op het sportterrein en loopt al snel over onverharde paden in het gebied Groespeel en de Langenboomse bossen. De trail is geen wedstrijd, maar heeft wel chip-tijdmeting.

De voorinschrijving is geopend

Voorinschrijving is goedkoper en zorgt ook voor een snellere afhandeling bij uitgifte van chip en startnummer en verwerking van de uitslag.

Na inschrijving vanaf 9.30 uur 

Tijdens de wedstrijddag (3 december) kun je je ook nog inschrijven tot een kwartier vóór de betreffende wedstrijd. Het inschrijfgeld is dan wel wat hoger dan bij voorinschrijving. 

Voor meer informatie zie de nieuwe website www.rundjemill.nl.

Rundje Mill is onderdeel van de Run Competitie www.runcompetitie.nl.