De gemeentelijke derby, Taflan tegen Mitac. In dit geval Taflan 3 tegen Mitac 2 werd gewonnen door Taflan 3. Tommie Meulepas, Francis van Kuppeveld en Jan Verstegen versloegen knap Mitac 2.

Tommie was na een lange vakantie in goede doen en won al zijn wedstrijden. Ook Francis wist alles te winnen. Jan moet echter nog warmdraaien hij won maar één wedstrijd. Door deze overwinning lijkt Taflan zich in de subtop van deze poule te hebben gevestigd.

Het eerste team hoefde deze week niet te spelen, de wedstrijd werd afgelast vanwege een sterfgeval in de omgeving van het uitspelende team. 

Taflan 2 daarin tegen speelde wel, en wil dit jaar weer promoveren naar de tweede klasse. In een lastige poule mogen maar weinig punten verspeeld worden. Na een mindere wedstrijd tegen Groesbeek was het weer goed tegen Revanche. Kevin Pluk, Joan Arts en Pieter Ermers wisten met 7 - 3 te winnen. Joan en Pieter verloren één enkel wedstrijd en ook het dubbel ging nipt verloren. Maar Kevin wist dus alles te winnen, Pieter en Joan wonnen er twee een nette 7 - 3 dus.

Het vierde team had een goede avond Tegen ONI speelde het een mooie 5 - 5. Jeno Bongers Frans de Gruiter en Josina van Ras waren allen dichtbij een overwinning. Frans verloor zelfs een belangrijke game waarin hij 7 - 2 voor stond, maar dit ging nipt mis. Na een 2 - 4 achterstand wisten Jeno en Frans dit om om te buigen tot een 5 - 4 voorsprong. Josina kon het zesde punt net niet over de streep trekken. Jeno wist uiteindelijk drie wedstrijden te winnen, Frans één en Josina moest zonder punten weer naar huis.