Niek Hermanussen was pupil van de week bij Juliana - Millsbeek.

De eerste kans van de wedstrijd is zondagmiddag 20 maart voor het thuisspelende Juliana. In minuut 17 gaf Ruud Relou een steekbal met souplesse op Jelle Staal. Helaas wist de Milsbeekse goalgetter net niet het netje te raken.

Een gigantische pegel van Acheraf Mabtoul was geen partij voor de Millse goalie. In minuut 23 zet met een fabelachtige hakbal Staal, Melvin de Klijn voor het Milsbeekse doel. Met de punt van zijn linkse voetbalschoen wordt door de keeper het doel schoon gehouden. En wordt de 1-0 voor de thuisploeg voorkomen. Net voor rust wordt een diepe bal van Milsbeek niet op waarde geschat door Barrie van Kriel en ontsnapte Juliana aan een tegentreffer.

Ronnie de Wit zorgde in de rust al voor wat muzikale klanken in de kantine. Dit was blijkbaar ook in de kleedkamers te horen, want in de 2e helft zette Juliana nog even een tandje bij. De hard werkende Dave van Dommelen scoorde de 1-0. Daarna was het Melvin de Klijn die de Millse ploeg op 2-0 voorsprong zette. Daarmee was het gedaan voor de koploper uit de vierde klasse en kon Milsbeek puntloos naar huis.

In minuut 73 werd overigens de wedstrijd nog even stilgelegd door scheidsrechter Verstraten uit Uden. Enkele Julianasupporters hadden volgens een van de grensrechters wat beledigende teksten geroepen. Nadat deze supporters een andere plaats naast het veld hadden ingenomen, kon de wedstrijd verder.