Eindelijk weer winst voor Vollan DS3. In een redelijke wedstrijd van de kant van Vollan tegen concurrent Activia werd weliswaar een krappe maar daarom niet minder knappe 3-2 zege behaald.

Met Anouk Hendriks op de plaats van Geertje Straatman als spelverdeelster was het vooral de pass die onder de maat bleef waardoor de aanvalskracht bij Vollan niet optimaal benut kon worden.
Ook het hoge aantal servicefouten was mede de oorzaak van het feit dat de tegenstander niet eerder over de knie gelegd kon worden. Over de gehele wedstrijd gezien behaalde Vollan toch een meer dan acceptabel nivo en dit werd dan uiteindelijk ook beloond met deze 3-2 overwinning.

Vollan DS2 had geen kind aan Unicum uit Wanroij. Alleen in de 2de set was het een gelijkopgaande strijd maar dit werd vooral veroorzaakt door het ongeconcentreerde en dus onverzorgde spel aan de kant van Vollan. Door een sterke service-beurt van Miriam van Sambeek  in de beslissende fase van de 2de set werd deze uiteindelijk toch nog met 26-24 gewonnen waarna het verzet aan de kant van Unicum was gebroken.

Vollan MC1 werd na de goede overwinning van vorige week weer met beide benen op de grond gezet en moesten zij het dit keer afleggen tegen de fysiek sterkere tegenstander Energo uit Beers.
Een 3-1 nederlaag was de einduitslag maar het vertoonde spel aan de kant van Vollan stemde de coaches toch tot tevredenheid. Vollan MA 1 maakte gehakt van streekgenoot Detac uit Zeeland. Met een 4-0 overwinning en een totaalscore van 100-38 was er eigenlijk geen sprake van een wedstrijd en is het talentvolle team weer een stap dichter bij het kampioenschap. Met nog 2 wedstrijden te gaan mogen zij de hoofdprijs echter niet meer laten liggen. Even doorbijten nog meiden voordat de vlag kan worden gehesen en in ieder geval proberen om met een paar goede wedstrijden te proberen het naderende kampioenschap extra glans te geven.