Op donderdag 28 april werd het Onderling Toernooi van Volleybalvereniging Apollo gehouden. Ongeveer 30 personen, voornamelijk recreanten, hadden zich hiervoor aangemeld.

Dames 1 spaarde zich voor de P.D. wedstrijden van zaterdag 30 april. Dit om te voorkomen, dat er averij opgelopen zou worden. Enkele deelnemers maakten in april (opnieuw) kennis met het volleybal door mee te doen met de trainingen en nu aan het toernooi.

Trainer Henry van Leuken maakte, na het vaststellen van de presentie, 5 zo gelijkwaardig mogelijke teams. In de uitslag kwam dit heel duidelijk naar voren. Alle teams waren redelijk aan elkaar gewaagd. Vol enthousiasme werd er in gemixte samenstelling nu ’n keer tegen teamgenoten gespeeld. Een en ander leidde tot hilariteit en kostelijk vermaak. De ‘mindere’ spelers / speelsters trokken zich op aan de beteren, die op hun beurt rekening hielden met de ‘mindere goden’. Door af te stemmen op elkaar ontstonden er door goed samenspel mooie rally’s en spannende wedstrijden. Tot het laatst toe ging het om de winst en bij het fluitsignaal ‘einde wedstrijd’ moest er vaak nog doorgespeeld worden om ’n winnaar te krijgen!

De uitslag was als volgt:

1. de jaguars
2. de tijgers
3. de hyena’s
4/5 de panters en de luipaarden

Geen enkel team ging af als ’n gieter. Na ’n verfrissende douche was het nog gezellig nazitten in de sportkantine / Patricks bar. De winnaars werden getrakteerd op ’n schaal lekkere hapjes, die echter broederlijk gedeeld werden onder alle deelnemers. Nog lang werd er gezellig nagekaart en plannen gemaakt voorde komende maanden. Het seizoen zit er immers weer op, maar velen willen nog doorgaan met trainen en spelen zij het in ’n wat andere vorm.

Op de donderdagen in mei vinden de trainingen van dames- en herenrecreanten gezamenlijk plaats. Aanvang is om 20.30 uur. 

De laatste training op donderdag 26 mei vindt plaats in het Landschapspark als alternatief voor het buitentoernooi. Aanmelden hiervoor kan tijdens de trainingen en per mail bij Sjaak Bisschops Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De aanvangstijd is waarschijnlijk om 20.00 uur.

Het Ouder-Kindtoernooi heeft dan al plaats gevonden, namelijk op Tweede Pinksterdag 16 mei. O.l.v. de jeugdcommissie zal het weer gezellig en sportief verlopen. Hoe en wanneer aan te melden krijgt u van hen te horen.

Als afsluiting staat het Beachtoernooi bij het Leukermeer te Well gepland. Al enkele jaren blijkt dit ’n bijzonder gezellige happening te zijn. Het vindt plaats op 11 juni en de aanvangstijd wordt t.z.t. bekend gemaakt. 

In de vakantiemaanden wordt er vrijblijvend gespeeld op het gras bij Henrie Thoonen en / of Els Beelen. Anderen nemen deel aan toernooien in de regio. Zo zie je maar weer, dat stil zitten er bij Apollo niet zo gauw van komt. Degenen die nu al of later op vakantie gaan wenst V.V. Apollo Mill ’n verfrissende, avontuurlijke en ontspannende vakantie toe. En natuurlijk zien we elkaar graag weer heelhuids terug bij de aanvang van het nieuwe seizoen.