Van 31 mei t/m 25 juni organiseert Het Westerlaken voor de 16e keer het open biljarttoernooi van rood over 20 beurten in De Wester Havikstraat 1 te Mill.

In de 1e ronde wordt gespeeld in poules op dezelfde middag of avond. De volgende rondes zijn volgens afvalsysteem. Het inschrijfgeld is € 5,00 te voldoen bij aanvang van de 1e wedstrijd.

Er wordt gespeeld in 2 klassen. B klasse van 0 tot 1,50 moyenne (Libre). A klasse van 1,50 tot 4,00 moyenne (Libre). Spelers met een hoger moyenne mogen niet inschrijven.

De winnaar van de A klasse ontvangt de wisselbeker beschikbaar gesteld door Jan Willems. De winnaar van de B klasse ontvangt de wisselbeker beschikbaar gesteld door Frans Maas. Bovendien ontvangen de nrs. 1 t/m 4 van beide klasse een waardevolle prijs. Tevens is er een trofee in beide klasse voor de hoogste serie.

De wedstrijden worden gespeeld van 31 mei t/m 25 juni. De finales (8 A klasse en 8 B klasse spelers) worden gespeeld op zaterdag 25 juni.

Inschrijven voor 22 mei middels opgavestrookje bij De Wester of sturen naar Frans Maas, Park Hoogstraaten 15, 5451 BT Mill. Inschrijven kan ook per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor informatie kunt u contact opnemen met Frans Maas tel. 06 - 51 39 03 95. Biljartcommissie Het Westerlaken: J. Nabuurs, G. Verberk, G. de Haan en F. Maas.