Als er over de F-jes van SES in Langenboom wordt gesproken, zal de naam van Antoon (op de Kogelberg gewoon ‘Toon’) Jans al snel vallen. Behalve het trainen van de F-jes, voert hij nog vele andere taken uit bij SES.

Zo zit Toon in het jeugdbestuur, neemt hij de organisatie van de jeugd kampioenen dag en het F-jes kamp op zich en is hij vele dagen in de week op het sportpark te vinden voor allerlei klusjes.

2016 is een speciaal jaar voor Toon, want dit is zijn 50ste jaar dat hij actief is binnen SES. Na 50 jaar in het jeugd bestuur te hebben gezeten, doet Toon aankomende zomer als bestuurslid een stapje terug. Wel blijft Toon onvermoeid doorgaan met training geven aan de jongste SES leden. Een vijftig jarig jubileum kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan en daarom zullen we Toon rondom de wedstrijd tegen Festilent (zondag 8 mei aftrap 14:30) in het zonnetje zetten. Om de dag te laten slagen, hebben we jullie hulp nodig!

Voorafgaand aan SES 1 - Festilent 1 zal er een voorwedstrijd gespeeld worden door de F1 van beide clubs. Bij de spelersopkomst zal de F1 van SES een erehaag vormen voor de spelers en Toon. Daarna vragen we aan alle (oud) leden die ooit door Toon getraind zijn om het veld te betreden om een grote groepsfoto te maken. Daarom willen we alle (oud) leden oproepen om zondag 8 mei naar ons sportpark te komen om deze actie tot een succes te maken. Bovendien kan SES zich verzekeren van de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse.

Tot zondag 8 mei!