In de Hoofdklasse wordt het een spannende eindstrijd tussen misschien wel vijf ploegen. De bovenste 5 staan erg dicht bij elkaar en op dit moment moet Klick ‘15 de koppositie delen met Prinses Irene en Oranje Wit.

Met nog twee wedstrijden op het programma is het einde inzicht en het is nog lang niet beslist!
Klick ‘15 speelde tegen De Horst uit Groesbeek die voorafgaande aan de wedstrijd maar twee punten verschil hadden met Klick ’15. Een spannende wedstrijd dus voor beide ploegen.
Het is De Horst die in de beginfase wat meer trefzeker is maar Jolanda Bouwen maakt al snel de gelijkmaker en vlot daarna volgt ook de 2-1 voor de thuisploeg. Daarna is het Klick ‘15 die haar kansen keurig afmaakt en De Horst komt nog op 2-2 maar kunnen daarna, ondanks de kansen, niet scoren. Klick ‘15 gaat met een 7-2 voorsprong de rust in en met de hoge temperatuur gaf dat een goed gevoel. In de tweede helft was het voor Klick ‘15 belangrijk om de focus vast te houden, niet te verslappen. Dit lukt en Klick ‘15 kan uitlopen naar 9-2. Dan gaat het tempo bij de thuisploeg omlaag en wordt er te gehaast gereageerd op kansen. Hierdoor komt De Horst nog wat terug maar dit is niet voldoende om de punten te pakken. Klick ‘15 wint overtuigend met 11-6.
Hiermee komen zij op 17 punten en heel dicht bij klasse behoud en ook heel dicht bij het kampioenschap. Maar er staan nog twee pittige wedstrijden op het programma, alles is nog mogelijk!
Voor Klick ‘15 scoorden: Jolanda Bouwen, Irma de Kleijne 3x, Anja Derks 2x, Mieke Selten, Lotte Selten, Rian Derks 1x.

Klick '15 A1 - Alico A1: 7-2
Klick '15 D1 - BMC D2: 8-11
Klick '15 F1 - Astrantia F1: 1-19