In tropische omstandigheden verliest Juliana in Oostrum uiteindelijk omdat het in de eerste helft een lawine aan kansen onbenut laat. Vanaf het eerste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Meulendijks loopt Juliana storm richting het doel van de Limburgers.

Maar de eenvoudigste kansen zijn niet aan de Juliana spelers besteed. Achtereenvolgens, Jelle Staal, Jordy de Klijn, opnieuw Jelle Staal, Camiel van Geenen 2 keer en ook weer Jordy de Klijn en Jelle Staal schieten of naast het doel of tegen de uitblinkende Oostrum doelman op. De enige kans van de Limburgers voor rust was voor Martijn Valckx die alleen voor Juliana doelman Sven Jacobs de bal naast het doel tikte.

Wie dacht dat Juliana in de tweede helft de wedstrijd definitief naar zich toe zou trekken kwam bedrogen uit want vanaf het rustsignaal voetbalde de Millse ploeg veel te passief en het was dan ook Joep Cornelissen die Oostrom van afstand op voorsprong bracht. Vlak hierna krijgt Jelle Staal nog een kopkans uit een voorzet maar ook zijn inzet was een prooi voor keeper Ralph Kessels. In de 72e minuut gooit scheidsrechter Meulendijks de wedstrijd definitief in het slot want hij maakt zijn enige fout van de middag. Doelman Sven Jacobs werpt zich op de bal als spits Marwin Hermans alleen voor hem verschijnt. Hermans valt over de benen van de Millse goalie en versiert zo een penalty die hij zelf binnen schiet. 

Door deze nederlaag zijn de kansen op de nacompetitie tot een absoluut minimum geslonken en speelt Juliana a.s. maandag haar laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen het tegen degradatie strijdende Heijen.

Oostrum - Juliana: 2-0 (0-0)

Scheidsrechter: Meulendijks uit Helmond
Aantal toeschouwers: 250
Scoreverloop:
58. Joep Cornelissen: 1-0
72. Marwin Hermans: 2-0