De komende woensdagen zullen de Juliana velden aan de Langenboomseweg in Mill weer bevolkt worden door allerlei nieuwe Messi's en Ronaldo's. Op 18 en 25 mei worden namelijk weer de jaarlijkse 4 tegen 4 avonden gehouden.

Dit is natuurlijk super leuk voor de jeugdleden van Juliana, maar vooral voor al die kinderen die dat (nog) niet zijn. Je kunt dan namelijk eens lekker tegen een bal aan schoppen en voetballen tegen kinderen die dat ook nog niet eerder gedaan hebben. Ook meisjes die nog nooit gevoetbald hebben kunnen dan tegen elkaar spelen op aparte veldjes. Wil je gewoon tegen de jongens voetballen, kan dat natuurlijk ook.
Ideaal dus om eens te kijken of voetballen een leuke sport voor jou is. Er wordt voor drinken gezorgd en er is ook nog iets te knabbelen.

Als afsluiting van de avond mag je ook nog eens proberen of je een penalty kunt scoren tegen de beste jeugdkeepers van Juliana. Degene die dat dit beide avonden het beste kan, mag met de penalty bokaal naar huis!

De vier tegen vier avonden beginnen om zes uur, maar zorg dat je er kwart voor zes bent, dan kunnen we jullie namen noteren.

Misschien zijn er namelijk wel kinderen bij die het zo leuk vinden dat ze die avond meteen lid willen worden, want dat is ook mogelijk.

Dus, zit je op de basisschool in groep 2 of hoger, kom dan op 18 en 25 mei naar sportpark Juliana aan de Langenboomseweg in Mill en neem de hele klas maar mee!