In de Hoofdklasse is het spannend, wie gaat er kampioen worden en welke vier teams mogen in de Hoofdklasse blijven? Alles wordt volgende week in de laatste wedstrijd beslist. Voor zondag stonden er drie teams, waaronder Klick ’15, op nummer één maar er volgde nog twee teams op de voet.

Klick ‘15 stond tegenover De Merels die op een vijfde plek stonden maar ook nog meedoen voor de punten. Klick ‘15 zou dit moeten kunnen winnen maar de praktijk bleek anders.

In de eerste helft wordt er veel gescoord, het gaat gelijk op al slaan beide teams soms een gaatje van twee doelpunten. De Merels is meer trefzeker dan Klick ‘15 maar door beide teams wordt veel gescoord, de ruststand lijkt dan ook wel een eindstand en is in het voordeel van De Merels, 12-10.

In de tweede helft is het Klick ‘15 die het betere spel laat zien maar de doelpunten tellen en dat gaat net als in de eerste helft gelijk op. Beide ploegen scoren 5 keer en aangezien De Merels met twee doelpunten voorsprong de rust in gingen blijft de voorsprong bij de thuisploeg en keert Klick ‘15 puntloos huiswaarts. Natuurlijk is het dan kijken wat de concurrentie gedaan heeft. Peelkorf wint van Oranje Wit waardoor Oranje Wit, net als Klick ’15, op 17 punten blijft staan. Prinses Irene weet haar wedstrijd wel te winnen en staat nu met 19 punten aan kop. Het blijft spannend tot de laatste wedstrijd!
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne en Rian Derks 4x, Mieke Selten en Jolanda Bouwen 2x, Anja Derks en Lotte Selten 1x.

De Merels 1 - Klick '15 1: 17 - 15
Bladella 2 - Klick '15 2: 11 - 8
SVOC '01 A1 - Klick '15 A1: 2 - 6
Heumen C1 - Klick '15 C1: 2 - 2
De Kangeroe D1 - Klick '15 D1: 7 - 6
Klick '15 F1 - ODIO F1: 2 - 12
Quick Up MW1 - Klick '15 MW1: 12 - 9
Klick '15 MW2 - VIOS (O) MW1: 7 - 9