Afgelopen weekend, 20, 21 en 22 mei, mocht de jeugd van Apollo weer op kamp. In de blokhut in Mill was het een heel weekend feest. Moe en voldaan gingen de kinderen zondags weer naar huis.

Vrijdagavond begonnen we met een barbecue, samen met alle papa’s en mama’s. Er werd goed gegeten, want die energie hadden ze hard nodig. Toen alle ouders naar huis waren, kreeg de jeugd hun schriftjes. Hierin konden ze precies bijhouden wat ze gedaan hebben en wie er allemaal mee waren op kamp. Daarna mochten alle kinderen hun eigen poppetje maken, van een oude sok en wat rijst. Toen was het eigenlijk bedtijd, maar daar had de jeugd lak aan. Tot diep in de nacht, lagen ze te kletsen en te snoepen.

Desondanks waren ze de volgende ochtend weer vroeg uit de veren. Want ze hadden een drukke dag voor de boeg. ’s Ochtends stond er een flinke wandeling op het programma, door middel van foto’s moesten ze de weg vinden naar de picknick. Na het middageten was het tijd voor de spelletjes. Met als leukste spel, natuurlijk de buikschuifbaan. Ondertussen hield het keukenpersoneel zich bezig met de spaghetti. Want eten, dat kan de jeugd wel. ’s Avonds werd nog een bosspel gedaan, en toen was het tijd voor het kampvuur. Ondanks de zware dag, hadden de kinderen nog steeds energie voor het super spannende nachtspel: de wegduiktocht. Fietsers, een auto en een scooter waren onderweg met zaklampen om alle kinderen te spotten. De winnaars, Meike, Brecht, Vera, Lotte, Maud en Merle. Zaterdagnacht was het rustig in de slaapzalen.

Zondagochtend hebben we het laatste spel gespeeld. Als afsluiting kregen de kinderen nog een foto en een medaille. Kortom een super geslaagd kamp!