Vorig jaar organiseerde Vollan ’65 in Langenboom opnieuw het Dorpsfeest, naar aanleiding van het 50 jaar bestaan van de club. Het was een geslaagd weekend, waar een volleybaltoernooi, feestavond en familiedag werd gehouden.

Naar aanleiding van het succes en de enthousiaste reacties hierop organiseert Vollan ‘65 dit jaar opnieuw het volleybaltoernooi! Dit jaar onder een nieuwe naam: het Langenbooms VolleyFun Toernooi.

Op 9 juli zullen teams samengesteld uit vrienden, vriendinnen, familieleden, kennissen en collega’s meedoen aan het toernooi. Het toernooi zal om 11 uur starten op het veld achter d’n Bens, waar de teams via poulewedstrijden de finale zullen proberen te bereiken. Na afloop van de wedstrijden zal er een after-party zijn om de dag in sfeer af te sluiten.

Teams mogen bestaan uit enkel heren of enkel dames, maar een mix-team mag ook deelnemen. Belangrijk is dat je team bestaat uit minimaal 6 spelers om het veld te kunnen vullen, met een minimum leeftijd van 14 jaar. De inschrijfkosten zijn € 30,-. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Vollan ’65, www.vollan65.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dus heb je volleybal ervaring, of helemaal geen ervaring, deelnemen kan altijd! Zorg dat jij je met je team op tijd inschrijft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want er zit een maximum aan het aantal deelnemende teams. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 juni.