De vier tennisverenigingen die de gemeente Mill en Sint Hubert rijk is, organiseren dit jaar samen wederom het ‘Vier Kernen Toernooi 2016’. Dit gemeentelijke toernooi duurt van zaterdag 9 tot en met zaterdag 16 juli.

Alle tennisspelers en -speelsters in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord nodigen wij uit om zich snel voor dit dubbelspeltoernooi aan te melden.

Waarom? Het belooft weer een berengezellig en supersportief tennisevenement te worden. Want meestal heerst er medio juli perfect weer. Prima voor de spelers én publiek. Bovendien vinden alle wedstrijden op een centrale locatie plaats; het tenniscomplex van T.C. Topio in Mill. En als klap op de vuurpijl: zijn er twee ballonvaarten te winnen die onder de finalisten én onder de deelnemende koppels wordt verloot!

Al met al zijn dit genoeg redenen om mee te doen, vinden wij als gemeenschappelijke organisatie. Om mee te kunnen doen, zijn er echter wel enkele voorwaarden. Zo moet minimaal één van de twee deelnemers per koppel lid zijn van T.C. Topio, T.C. Langenboom, Tennisclub St. Hubert of T.V.W. ’84. Daarnaast geldt er een minimale leeftijd van 17+ en kan ingeschreven worden in de categorieën heren, dames en gemengd dubbel speelsterkte 5/6 en 7/8. Per persoon bedraagt het inschrijfgeld slecht 5 euro.

Inschrijven voor de ‘Vier Kernen Toernooi 2016’ bij T.C. Topio kan via www.toernooi.nl. Maar geef je wel tijdig op voor het gezelligste gemeentelijke toernooi dat er bestaat: Op zondag 26 juni sluit de inschrijftermijn.