Op zondag 12 juni organiseert de toerclub W.T.C.'11 't Wieleke uit Wilbertoord een toertocht van 93 km. Dit is de bekende toertocht die nu voor de 10e keer wordt georganiseerd.

Er is dit jaar een prachtige route uitgezet. Deze tocht gaat over mooie B-wegen en enkele brede fietspaden in een prachtige omgeving en gaat door het mooie De Peel. De route is geheel vlak en door iedere toerfietser goed te rijden.

Wilt u deze zondag een mooie tocht met u fietsvrienden rijden dan is dit een goed moment om dan naar Wilbertoord te komen en in te schrijven op deze tocht. Start en inschrijven van 8.00 uur tot 09.30 uur in de kantine van v.v. De Willy's aan de Verbindingsweg 40.
De kosten zijn € 5,00 en leden NTFU betalen € 4,00 p.p. Je kunt gebruik maken van Scan & Go.

Informatie: Peter Cornelissen
Telefoon: 0485 - 47 87 97
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De afstand is geheel uitgezet met pijlen en als er rijders zijn die de route met behulp van hun navigatie willen rijden, dan kan men de route opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook is de route te downloaden via de site van de NFTU en zoek deze tocht op: www.ntfu.nl/kalender/kalender.aspx.

Voor meer informatie zie ook www.wilbertoordonline.nl/ned/toertocht2016.