Stephan Weren reikt de prijs uit aan de nummer 1 Jack Hendriks.

Afgelopen seizoen 2015-2016 organiseerde DC NoScore voor het 2de seizoen een DCNS Competitie. In het eerste seizoengedeelte beslaat de maanden oktober tot aan de carnaval, het tweede gedeelte is vanaf na de carnaval tot aan de zomerstop (mei/juni).

In het eerste seizoengedeelte deden dit seizoen 17 deelnemers aan mee, welke streden om de titel en de eer. In deze seizoenshelft was Jack Hendriks oppermachtig en wist met 72 punten de concurrentie ver achter zich te houden. Nummer 2 werd Ruben Relou met 65 punten, Robert Kusters werd derde met 64 punten. Daarnaast werd Jack eerste bij het gooien van de meeste 180-scores. Maar liefst 7 stuks gooide hij er in 16 wedstrijden. Ruben Relou werd 2de met 5 stuks, nummer 3 was hier Ronny van Gemert met 2 stuks. Bij de 100+ finishes werd Ger van de Wijngaard eerste met een 118 finish, Jack Hendriks werd hier tweede met een 113 finish. Ronny van Gemert werd hier 3de met een 111 finish.

In de 2de seizoenshelft waren er 13 deelnemers die deelname aan de DCNS Competitie. Deze 13 gingen allemaal voor de strijd om de titel en de felbegeerde bekers. Deze seizoenshelft werd de strijd om de 1ste plaats beslist op 1 punt verschil. In de een na laatste speelronde pakte Jack Hendriks de titel, dit keer ten koste van Ger van de Wijngaard. Jack eindigde met 61 punten op de eerste plaats, terwijl Ger met 60 punten 2de werd. Derde werd Ruben Relou met 47 punten. In de lijst met de meeste 180-scores waren zowel Jack Hendriks als Ger van de Wijngaard die hier de lijst mochten aanvoeren. Met 4x een 180-score in 12 wedstrijden werden zij gedeeld 1ste. Op de derde plaats eindigde Ruben Relou met 3 stuks in 12 wedstrijden. In de lijst met de hoogste finish werd Robert Kusters eerste met een 164 finish. Op de tweede plaats kwam Chris van Hout met een finish van 130. Met een derde plaats en een finish van 123 werd Niels Strijbosch.

Nadat het seizoen ten einde was, werden de prijzen uitgereikt tijdens een gezellige barbecue om het seizoen af te sluiten. Niet alleen de deelnemers van de DCNS Competitie, maar ook de spelers van de Café Geert Cup seizoen 2015-2016 mochten aanschuiven voor deze barbecue.