Jan Nabuurs

Alle wedstrijden van afgelopen week zijn afgelast, i.v.m. het overlijden van ons lid en secretaris Jan Nabuurs. Jan was één van de oprichters van onze biljartclub.

Hij was hét gezicht van onze vereniging en hij heeft er met name voor gezorgd dat we zijn gegroeid tot een club die 4 teams in de districtscompetitie van de KNBB district Nijmegen heeft spelen. Jan deed alles voor de club: een clubblad maken, een website onderhouden, een onderling clubklassement bijhouden, het clubkampioenschap mede organiseren, een jeugdteam oprichten, wedstrijdleider in De Wester zijn, vervangend penningmeester zijn, etc.

Jan was ook nog eens algeheel wedstrijdleider van de KNBB district Nijmegen, zowel voor de teamcompetities als voor de persoonlijke kampioenschappen. Hij besteedde wekelijks vele, vele uren aan het biljarten.

En uiteraard speelde hij het spelletje zelf ook! Jan was fanatiek en wilde zich steeds verbeteren. Hij speelde zowel driebanden, als bandstoten en libre. Als hij gevraagd werd als invaller, dan zei hij in principe altijd “ja”. Jan dacht altijd eerst aan het belang van de club, dan aan de leden en daarna pas aan zichzelf... Hij probeerde het iedereen zo veel mogelijk naar zijn zin te maken.

Wij zullen als biljartclub in de Wester in Mill Jan enorm gaan missen, zowel wat betreft zijn organisatietalent als qua persoon en we bedanken hem voor alles wat hij de club heeft gegeven!

Programma komende week:

Woensdag 19 oktober: De Wester 2 - DLS 1
Woensdag 19 oktober: Touché 1 - De Wester 4
De Wester 1 en 3 zijn vrij.