Het eerste team van Taflan moest het opnemen tegen de nummer twee uit de competitie. TVO had evenveel punten als Taflan, maar na de wedstrijd tegen Taflan waren dat er vier minder.

Jan van der Linden, Rico Baars en Jörgen Bisschops wonnen met 3-7 en hebben halverwege de tweede plek stevig in handen. Het Kampioenschap binnen halen zal echter erg lastig worden.

Het tweede team spelend met Rene van Dijk, Pieter Ermers en Juan José van der Linden speelde op dinsdag al tegen Tik Hard uit Wamel. Pieter was aan Taflan kan de sterkste en won twee wedstrijden. Rene en Juan wonnen van de minste speler van Tik Hard, waardoor er met minimaal verschil (6-4) verloren werd. Na vier wedstrijden staan ze op de vijfde plek. Om zeker te zijn van tweede klasse volgend jaar moeten ze nog een plek stijgen.

Taflan 3 moest het opnemen tegen de nummer een van de competitie. Francis van Kuppeveld, Wiljan Toonen en Jeno Bongers verloren met minimaal verschil. Na een spannende wedstrijd, met veel spannende games, verloor Taflan met 6-4. Francis won twee wedstrijden Wiljan één en ook het dubbel was prooi voor Taflan. Halverwege staan ze vier punten achter de nummer één op een gedeelde tweede plek.

Naast Taflan 1 is Taflan 4 het enige team dat wist te winnen deze week. Frans de Gruiter, Tiny Arts en Josina van Ras wonnen met 4-6. Tiny en Josina waren de beste van Taflan, beide met twee overwinningen. Frans won één wedstrijd en het dubbel was ook prooi voor Taflan. Ook hier staat Taflan op een tweede plek.