Tom Heerbaart heeft maandag 17 oktober zijn derde algemene ledenvergadering geleid als voorzitter van Juliana Mill. De jonge voorzitter werd tijdens de vergadering bovendien herkozen door de leden van Juliana, waardoor hij net als penningmeester Regie Roefs ook de komende drie jaar aanblijft.

Op de bijeenkomst in de kantine van Juliana Mill werd het bestuurlijke en sportieve jaar van de Millse voetbalclub belicht. Er werd onder meer afscheid genomen van trainers Frank Klotz (Juliana 2) en Harm van Daal (Juliana Dames). Consul Peter Schraven werd in het bijzonder bedankt voor zijn enorme inspanningen. Mede dankzij het werk van Piet heeft Juliana de mooiste grasmat van de regio, welke zelfs een aantrekkingskracht heeft op professionele teams van over de hele wereld.

Trofeeën  

Traditioneel volgde hierna de uitreiking van de verschillende trofeeën. Juliën Cuppen kreeg uit handen van Tom Heerbaart de prijs voor Sportman van het jaar. De jonge verdediger heeft zich bijna geruisloos in de basis gespeeld bij het eerste elftal, waar hij inmiddels niet meer weg te denken is uit het hart van de defensie. Jamel el Boazatti ontving de titel voor topscorer 2015-2016 door als speler van Juliana 5 maar liefst 5 keer te scoren. De twijfelachtige eer van pechvogel viel dit jaar ten deel aan Bram Bens, terwijl de Karel Kremers-bokaal voor het meest verdienstelijk lid naar René Goossens ging vanwege zijn inzet als jeugdtrainer en lid van de pr en sponsorcommissie.

Jubilarissen en nieuwe bestuurders

Na de prijsuitreiking werden de verschillende jubilarissen Raymond van Baal, Tiny van Rooij en Martin Schep (25 jaar lid), Peter Verhoeven, Peter van der Cruijssen, Leo Janssen, Arno van de Heuvel, Johny Kerstens, Rinie van de Kolk, Peter van Overbeek (40 jaar lid), Theo van Eenbergen, Jo Beelen en Regie Roefs (50 jaar lid) gehuldigd. Aansluitend volgde nog de verkiezing van het bestuur. Tom Heerbaar werd herkozen als voorzitter van de vereniging, terwijl Regie Roefs er een nieuwe termijn als penningmeester aan vast plakt. Beiden werden ze unaniem gekozen door de aanwezige leden in de kantine aan de Langenboomseweg.