Scheidsrechter Lange leidt de wedstrijd Estria - SES, die voor de thuisploeg goed begint. Binnen het kwartier maakt Bart Cruysen de openingstreffer, 1-0. SES komt daarna in de wedstrijd en is een aantal keer gevaarlijk voor de goal.

Met name door middel van hoge ballen en kopkansen. Keeper Lars Paters wordt echter niet tot moeizame reddingen gedwongen. Aan het eind van de eerste helft is daar dan toch de gelijkmaker, voor het sterker wordende SES. Een lage voorzet van Melvin van de Elzen wordt door Gijs Bens slim binnen getikt. Snel daarna is van de Elzen zelf dichtbij een doelpunt, maar hij weet het net niet te vinden.

Ook in de tweede helft is het spelbeeld hetzelfde. SES is wat meer aanvallend, maar weet niet te overtuigen. In de 70e minuut wordt snelle flankspeler Niek Nooijen nogmaals gelanceerd. Ditmaal lijkt zijn lage voorzet van de Elzen te bereiken, maar met een uiterste inspanning wordt er een doelpunt voorkomen. Met een sliding weet de verdediger de bal te blokkeren. In de 80e minuut is daar nog een grote kans voor Coen Lourensen, maar keeper Tijn Verstegen redt. Hetzelfde geldt voor een uitgespeelde kans in de blessuretijd, waar Cruysen zijn kans laat liggen.

Estria - SES: 1-1 (1-1)

10. Bart Cruysen 1-0
40. Gijs Bens 1-1
Scheidsrechter: P. Lange