Foto: Günther Robbrecht

Wat als sinds jaren een mooie traditie is heeft Sinterklaas ook dit jaar twee van zijn Pieten naar sporthal De Looierij gestuurd voor een Pietentraining samen met de jongste MHV ‘81 jeugd.

Een mooie traditie, die dit jaar wederom erg geslaagd was! Er is veel gelachen door onze kleinste leden en daar draait het toch om!

Veel jongens en meisjes waren verkleedt als Piet naar de training gekomen, waar de neppakjes al stonden te wachten die nodig waren tijdens de training. Ze genoten met volle teugen alleen bleken de twee Pieten beter te kunnen klimmen op de daken dan te kunnen handball. Je zou denken toch denken dat als de Pieten in Spanje zijn ze zelf ook zouden trainen.

De Pieten deden mee aan de warming up, neppakjes moesten omver worden gegooid, er werd geoefend in het maken van koprollen en er moesten springen en klauterend zoveel mogelijk pakjes in een nepschoorsteen worden gegooid. En natuurlijk was er snoepgoed in overvloed.

Nu opmaken voor Sinterklaas, maar zeker is dat de jongste jeugd van handbalvereniging MHV ’81 hebben laten zien dat ze als ze later groot zijn Sinterklaas heel goed kunnen helpen. Op naar 5 december.