Het eerste team staat nog altijd op de laatste plaats en zal nog twee plaatsen moeten klimmen op de ranglijst. Taflan 1 moest het opnemen tegen ONI.

Jan van der Linden, Marco de Klijn en invaller Rene van Dijk speelden een sterke wedstrijd. Aangemoedigd door hun nog altijd geblesseerde teamgenoot Rico Baars en oud teamgenoot Johan Ermers, leek de tweede overwinning van het seizoen mogelijk. Helaas zat dat er net niet in. Rene speelde sterk, maar verloor al zijn wedstrijden. Jan en Marco waren in vorm en wonnen samen vijf wedstrijden. Jan drie en Marco dus twee. Door deze vijf punten staan ze nog maar één punt achter de nummer vijf.

Taflan 2 speelde tegen Oni met Juan José van der Linden, Kevin Pluk en Joan Arts. Bij Oni stond de sterkste opstelling klaar om zo veel mogelijk punten te pakken. Waar de vorige wedstrijd het merendeel makkelijk werd gewonnen door Taflan, was dat dit keer niet het geval. Toch kwam Taflan op een 0-7 voorsprong om uiteindelijk met een mooie 1-9 overwinning naar huis te gaan. Op de terugweg werd er een tussenstop gemaakt bij Ugala om samen met Taflan 1 shoarma te eten. Kevin en Juan wonnen alle wedstrijden, Joan verloor haar wedstrijd nipt. Door deze overwinning behoudt Taflan 2 de koppositie in de tweede klasse.

Ook het derde team speelde een sterke wedstrijd. Tommie Meulepas, Jan Verstegen en Jeno Bongers speelden als nummer twee tegen de nummer een na laatst (MOVC) van de ranglijst. Dat verschil was te merken. MOVC kwam nog wel met 1-0 voor, maar daarna was het gedaan met de punten voor MOVC. Taflan won met 1-9. Drie overwinningen voor Tommie en Jeno. Jan verloor één wedstrijd. Taflan drie zal zeer waarschijnlijk op een keurige tweede plaatst eindigen.

Het vierde team moest spelen in Groesbeek. Tiny Arts, Josina van Ras en Riky Sommers speelden een spannende wedstrijd. De helft van de wedstrijden werd in meer dan drie games gespeeld. De wedstrijden die in drie games gespeeld werden, werden steeds met minimaal verschil gewonnen. Na een avond spelen werden de punten eerlijk verdeeld, een 5-5 stand dus. Riky was de sterkste van de avond en won drie keer. Tiny won ook nog een enkelwedstrijd. Het vijfde punt kwam door het dubbelspel.