Het vierde team van Taflan speelde tegen het derde team van Smash uit Gennep. Riky Sommers, Josina van Ras en Tiny Arts wilden zo veel mogelijk punten halen om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie.

Riky en Josina begonnen sterk en Taflan stond snel met 0-2 voor. Smash kwam snel weer terug tot 2-2. Daarna bleef het een jojo die alle kanten op kon vallen. Taflan kwam met 2-4 voor, waarna het ook weer 4-4 werd. Na een 5-4 achterstand wist Josina in de laatste wedstrijd de stand weer gelijk te trekken. Riky won twee enkelwedstrijden net als Josina. Tiny won één wedstrijd.

Taflan 1 blijft problemen houden. Dit keer moest Kevin Pluk invallen omdat Marco de Klijn ziek was. Samen met Jan van der Linden en Jörgen speelde hij tegen Treffers uit Arnhem. Al snel bleek dit een lastige opgave te worden. Het eerste punt kwam uit het dubbel. Kevin en Jan speelden een degelijke wedstrijd waarmee Taflan op het scorebord kwam. Daarna wist Jan nog twee wedstrijden te winnen. Kevin en Jörgen wisten helaas niets te winnen.

Het tweede team moest het in een lastige wedstrijd opnemen tegen Revanche. Kevin Pluk, Rene de Klijn en Juan Jose van der Linden speelden op maandagavond al in Schaijk. Juan was deze maandag niet in vorm en wist niks te winnen. Rene en Kevin deden het beter. Rene won al zijn wedstrijden en samen met Kevin het dubbel. Kevin won twee keer waardoor een 4-6 overwinning op het scorebord kwam te staan.

Voor het derde team staat al een tijdje niks meer op het spel, maar toch blijven ze winnen. Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Jeno Bongers wonnen met 2-8 van Oni. Wiljan en Jeno waren te sterk voor Oni en wisten alle drie hun wedstrijden te winnen. Jan wist twee keer te winnen. Het dubbel was het tweede punt voor Oni.