Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Achilles Reek was vriend en vijand er over eens dat winst zou betekenen dat Juliana klassenbehoud veilig stelde. Na 2x45 minuten was er echter geen winnaar waardoor Juliana nog steeds moet vrezen.

De wedstrijd begon voor Juliana voortvarend en de eerste de beste kans leverde meteen een doelpunt op. Op rechts werd Justin Jacops na 3 minuten uitstekend diep-gestuurd, die haalde vervolgens de achterlijn, hield de bal precies binnen en speelde de bal keurig terug richting de vijf meter lijn. De bal ging in eerste nog voorbij aan Dave van Dommelen, maar achterin was Andy Veld er als de kippen bij om de bal binnen te werken. Lang kon Juliana hier niet van genieten want 2 minuten later was het al weer gelijk 1 - 1.

Geholpen door de wind nam Juliana hierna weer het heft in handen. In de 12e minuut mocht Juliana een corner nemen die tot twee keer toe ingebracht kon worden, maar beide keren werd afgeslagen. De tweede keer viel de bal voor de voeten van Tom Heerbaart, die tussen twee man door-glipte en de bal met een harde schuiver via de handen van de keeper in het net deponeerde 2 - 1. In het vervolg van de eerste helft bleef Juliana de betere ploeg. Zo was het tot twee keer toe Andy Veld die dichtbij Juliana's derde treffer was.

In de tweede helft was er een totaal ander spelbeeld. Dit keer was het Achilles dat geholpen door de wind de aanval zocht. Juliana kwam bijna niet meer van de eigen helft en gaandeweg de 2e helft zakte het spel van Juliana naar een bedenkelijk niveau. Uiteindelijk duurde het echter tot de 88e minuut voor de bal via de kluts werd binnengeschoten door Rob van der Wijst 2 - 2.

Al met al een terechte puntendeling waar beide ploegen niet bijster veel mee opschieten.

Juliana - Achilles Reek: 2-2 (2-1)

Scheidsrechter: van Haren (Overloon)
Toeschouwers: 150
Doelpunten:
3': 1-0 Andy Veld
5': 1-1 Luuk Janssen
12': 2-1 Tom Heerbaart
88': 2-2 Rob van der Wijst