Op 7 mei werden de clubkampioenschappen gespeeld van het jarige Taflan. Naast de bekende spelers speelden ook vele oude bekenden mee.

Voor het toernooi was de organisatie de geschiedenis in gegaan om zo veel mogelijk oud-leden te vragen om ook weer een keer mee te komen spelen. Sommige spelers hadden al jaren niet meer gespeeld. Andere spelen of speelden voor andere clubs. Voor deelnemers van elk niveau was er de mogelijkheid om leuke wedstrijden te spelen.

Zoals altijd is er ook een husseldubbeltoernooi. Hierbij worden de spelers door de dobbelsteen van Jan Verstegen aan elkaar gekoppeld om zo samen de prijs van het dubbel te winnen. Dit jaar waren Heidi Derks en Juan José van der Linden de sterkste. Tweede werden René de Klijn en Riky Sommers.

Bij de senioren III (veelal aangevuld door vele oud-leden) wist ook een oud lid te winnen: Antoine van de Wiel. Frans de Gruiter wist de tweede plek te bemachtigen. Ook bij de senioren II waren diverse oud leden ingedeeld. René de Klijn wist hier te winnen. Heidi Derks werd tweede. En net als in de andere poules waren er in de hoogste klasse ook een paar gasten aanwezig. Paul Sommers wist hier te winnen. Jan van der Linden werd tweede.

Naast de eigen klasses is er ook een open klasse. Hier strijden alle spelers om de titel Langenbooms kampioen. Ook hier stonden Jan van der Linden en Paul Sommers in de finale. Lange tijd leek hier Jan aan het langste eind te trekken, maar uiteindelijk wist Paul ook hier te winnen.

Al met al was het een gezellige, drukke en sportieve dag. En hopen we veel oud-leden nog een keer terug te zien.