Na de jubileumeditie van het tourspel van vorig jaar, gaat het Taflan Tourspel dit jaar verder met de 26e editie. Toch is er wel wat te vieren, Taflan bestaat namelijk 50 jaar.

Inmiddels heeft als het goed is iedereen in Langenboom een deelnameformulier bezorgd gekregen. Tevens zijn deze te vinden bij d’n Bens. Mocht je onverhoopt toch geen deelnameformulier hebben of niet in Langenboom wonen dan kan je het formulier ook downloaden op www.taflan.nl.

Op het formulier staan alle spelregels precies uitgelegd. Kort samengevat; je speelt met 25 renners die elke dag zoveel mogelijk punten moeten verzamelen. Eindig je uiteindelijk in de top 10 van het Taflan Tourspel dan win je een geldbedrag. De hoofdprijs is €150,-. Gedurende de tour worden er ook prijzen weggegeven voor de 100e, 200e, 300e etc. plaats. Vorig jaar hebben we 175 prijzen uitgedeeld.

Het inleveren van de formulieren kan tot 1 juli 14.00 uur bij een van de inleveradressen. Deze adressen staan op het inschrijfformulier. Al jaren zijn er twee speciale inleveradressen. Bij d’n Bens in Langenboom kan op zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur het formulier worden ingeleverd. Hetzelfde geldt voor de LOM in Mill. Op deze adressen hebben we geen toegang tot de brievenbus dus graag alleen persoonlijk afgeven.

Mochten er vragen zijn, dan kan je contact opnemen met de Taflan Tourspelcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..