Het vierde team van Taflan heeft haar tweede overwinning gepakt uit twee wedstrijden. Dit keer iets minder royaal dan vorige week.

Riky Sommers, Josina van Ras en Frans de Gruiter speelden, aangemoedigd door teamgenoot Tiny Arts, tegen Akris uit Nijmegen. De hele avond ging het gelijk op qua stand, maar uiteindelijk wist Taflan 4 er toch een 6-4 overwinning uit te slepen. Riky en Frans wonnen twee enkelwedstrijden. Josina wist er één te winnen. Ook het dubbel was prooi voor Taflan.

Taflan 1 speelde een wedstrijd met twee gezichten. Binnen no time stonden ze met 5-0 voor en leken ze een makkelijke avond te hebben. Niets bleek minder waar. Marco de Klijn, Rico Baars en Jörgen Bisschops gaven de voorsprong nog volledig uit handen. Rico was de sterkste aan Taflan kant. Hij won twee wedstrijden, en hij won samen met Jan van der Linden het dubbel. Marco en Jörgen wonnen beide één enkelwedstrijd.

Ook deze week een primeur voor Taflan 2. De eerste overwinning in de eerste klasse is binnen. Tegen concurrent voor de degradatie speelden Joan Arts, René van Dijk en Kevin Pluk een lastige wedstrijd. Voor het eerst sinds begin dit jaar ging het dubbel verloren en even leek het erop of ze gingen verliezen. Maar door twee overwinningen van elke speler werden er 6 punten behaald. Een mooie start van de competitie.

Taflan 3 had een zware avond Pieter Ermers, Wiljan Toonen en Jeno Bongers verloren met 8-2 van TCB. Een sterke tegenstander, maar er moeten toch wat meer punten behaald worden. Pieter en Jeno wisten beide een wedstrijd te winnen. Er kan al wel gezegd worden dat dit een zware competitie zal gaan worden.