Na twee weken waarin slechts een of twee teams speelden, was het nu weer een normale competitieweek. Na deze week zit de helft erop en kunnen we voorzichtig vooruitkijken.

Taflan 1 speelde net als vorige week tegen TCB. TCB kwam deze week maar met twee man naar Langenboom. Hierdoor had Taflan een goede kans op een betere score dan de vorige keer toen ze tegen elkaar speelden. Er werd met 8-2 gewonnen. Dezelfde uitslag als de vorige keer. Jan van der Linden won al zijn wedstrijden, Rico Baars en Marco de Klijn wonnen van de nog twee te spelen wedstrijden beide één enkelwedstrijd.

Het tweede team van Taflan speelde tegen een concurrent voor de degradatie. Ook hier had Taflan het geluk dat ze slechts met twee man speelden. Hierdoor werd begonnen met een 3-0 voorsprong. Ondanks dit alles werd een zware avond verwacht. Dat was het ook, maar alles viel dit keer goed voor Taflan. Van de zeven wedstrijden werden er maar liefst 4 in vijven gespeeld. Deze werden allemaal door Taflan gewonnen. Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk wonnen alle enkelwedstrijden. Het dubbel moest Taflan 2 helaas aan de tegenstander laten. Er werd dus zeer knap met 9-1 gewonnen. Halverwege staan ze op een derde plaats en lijkt klassebehoud zeer goed mogelijk.

Het derde team was het enige team dat niet wist te winnen. Juan José van der Linden moest de eerste wedstrijd warmdraaien en verloor deze nipt. Daarna won hij wel zijn overige twee wedstrijden. Jeno Bongers won ook twee wedstrijden. Wiljan Toonen wist niet te winnen en wacht nog altijd op zijn tweede overwinning dit seizoen. Taflan 3 staat halverwege de competitie onderaan en zal alle zeilen bij moeten zetten om klassebehoud veilig te stellen.

Het vierde team liet helemaal geen spaan heel van de tegenstander. Riky Sommers, Tiny Arts en Frans de Gruiter hadden op papier een lastige tegenstander die een paar punten onder ze stond. Alleen Riky kwam even in de problemen en had in één wedstrijd vijf games nodig om te winnen. Alle andere wedstrijden werden in 4 of 3 games gewonnen. En niet alleen door Riky, maar ook door Tiny en Frans. Samen met winst in het dubbel stond er dus een 10-0 stand op het scorebord. Taflan 4 lijkt dan ook op de titel af te stevenen, maar we zijn natuurlijk pas halverwege.