Taflan 2 speelde tegen Hercules. De uitwedstrijd werd met 6-4 verloren. Dit keer kwam Hercules zelfs met een sterkere opstelling en het leek erop dat het een lastige avond zou worden.

Dit werd al snel bevestigd door de 0-2 achterstand. Daarna herpakten Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk zich. Vanaf dat moment kwam Taflan op stoom. Door drie overwinningen van Kevin, twee van Rene en één van Joan samen met de dubbelwedstrijd werd er met 7-3 gewonnen.

Het eerste team van Taflan moest het opnemen tegen de waarschijnlijke kampioen. Jan van der Linden, Jörgen Bisschops en Marco de Klijn speelden een prima wedstrijd, maar kwamen nipt te kort. Jan en Marco wonnen twee enkelwedstrijden. Rico Baars speelde het dubbel samen met Jan. Deze wedstrijd ging verloren. Hierdoor stond een 4-6 verlies op het scorebord. Al met al geen slechte prestatie.

Taflan 3 speelde tegen Smash. Juan José van der Linden, Pieter Ermers en Jan Verstegen hadden een zware avond. Er moest gewonnen worden om kans te maken op klassebehoud. Er werd echter niet gewonnen, maar nipt verloren. Pieter en Juan wonnen beide twee wedstrijden. De einduitslag was 4-6 in het voordeel van Smash. Het zal dus lastig worden om klassebehoud veilig te stellen.

Taflan 4 blijft maar winnen. Tegen twee man van Smash speelden Frans de Gruiter, Tiny Arts en Josina van Ras een lastige wedstrijd. Tiny was niet in vorm en verloor beide nog overgebleven wedstrijden. Zowel Josina en Frans wisten één enkelwedstrijd te winnen. Ook het dubbel werd gewonnen. Samen met de drie punten die Taflan kreeg, omdat Smash met twee spelers speelde, behaalde Taflan 6 punten.