Klick/MIKO 1 start de wedstrijd tegen Oxalis heel sterk. Er vallen in de eerste helft al veel doelpunten. Klick/MIKO neemt het voortouw en bouwt een mooie voorsprong op. In de rust staat Klick/MIKO al met 10-5 voor.

De tweede helft begint wat stroever voor Klick/MIKO, Oxalis verkleint de voorsprong en schroeft daarmee de druk voor Klick/MIKO wat op. Jolanda Bouwen houdt het hoofd koel en maakt een belangrijk doelpunt (10-13). Dit geeft Klick/MIKO het vertrouwen weer terug en vanaf dat moment vallen ook de doelpuntjes weer. Beide teams scoren in de tweede helft vijf keer en daarmee weet Klick/MIKO de voorsprong van 5 doelpunten te behouden en gaan overtuigend met twee punten naar huis.

Be Quick 3 - v. Grinsven / Albers-Klick 2: 14 - 14

Klick 2 speelde een goede wedstrijd tegen het fel spelende Be Quick. Er werd gespeeld in een hoog tempo en de score ging de eerste helft gelijk op. Irma de Kleijne was goed op dreef met het benutten van de vrije worpen die de scheidsrechter ons toekende. Er werd gerust met 7-6. In het tweede gedeelte van de tweede helft wist Be Quick uit te lopen naar 14-11. Klick hield het hoofd koel en bleef strijden, en dit resulteerde in een mooi kansje voor Fenne. In de laatste minuut veroverde Yvonne de bal en maakte Dymphe de verdiende gelijkmaker! Het eerste puntje voor Klick 2 is binnen!
Voor Klick/MIKO scoorden: Irma de Kleijne 5x, Britte Verhoeven 2x, Sanne van den Broek, Ellen Selten, Sanne Verhoeven, Fenne de Kleijne, Dymphe van den Berg en Pien Kuppen 1x.

Vios (O) MW1 - MIKO '76 / Klick '15 MW1: 5-13
Klick '15 / MIKO '76 MW3 - Fortuna '74 MW1: 11-8
Klick'15/MIKO'76 A1-ODIO A2: 4-9
Klick'15/MIKO'76 B1-ODIO B1: 5-5
Klick'15/MIKO'76 E1-Fortuna '74 E1: 4-8
Be Quick 3 - Klick/MIKO 2: 14-14
Oxalis 1 - Klick '15 /MIKO'76 1: 10-15

MIKO '76 / Klick '15 MW1 - ONA MW1: 20.00 uur