Dat Taflan 2 een erg lastige competitie zou krijgen, wisten ze. Ondanks dat hebben ze ook in de tweede wedstrijd een redelijk resultaat neergezet. Joan Arts, Kevin Pluk en Rene van Dijk speelden tegen het erg lastige SKF.

Tegen twee verdedigers en één sterke aanvaller moesten ze proberen zoveel mogelijk punten te halen. Na drie enkelwedstrijden stonden ze echter al tegen een 3-0 achterstand aan te kijken. Kevin en Rene scoorden het eerste punt met het dubbel. Joan wist direct na het dubbel ook van een sterke verdediger te winnen. Rene verloor daarna nipt in vijf games en ook Joan wist net haar tweede punt niet te pakken. Kevin wist nog wel een wedstrijd te winnen, waardoor een 3-7 verlies op het scorebord kwam te staan.

Taflan 1 werd vorige week al met hun neus op de feiten gedrukt dat klassebehoud veiligstellen in de hoofdklasse erg lastig ging worden. Deze week speelden ze tegen shot. Hoewel ze meer kans hadden om te scoren is dat nauwelijks gelukt. Na 19 verliespartijen op rij was het dan toch raak. Jan van der Linden wist de eerste wedstrijd voor Taflan 1 te winnen. Rico Baars en Jörgen Bisschops hadden beiden kansen, maar wisten niet te winnen. Een 1-9 verlies dus voor Taflan 1.

Het derde team wist vorige week nog te winnen. Zonder Juan José van der Linden en Pieter Ermers maar met Jan Verstegen, Jeno Bongers en Wiljan Toonen speelden ze tegen het sterke de Kroon. Jeno en Wiljan wisten als enige één wedstrijdje te winnen. Hierdoor is de mooie uitslag van vorige week weer deels ongedaan gemaakt. Er werd verloren met 8-2.

Het vierde team speelde een halfuur eerder in verband met de pronkzitting. Frans speelde al zijn wedstrijden in het begin. De score had 3-0 kunnen zijn voor Taflan, maar Frans verloor alles in vijf games. Zo begonnen ze dus met een 3-0 achterstand. Tiny Arts en Josina van Ras waren niet in staat om er iets aan te doen. Uiteindelijk verloor Taflan 4 met 0-10. Net als voor Taflan 1 en 2 wordt klassebehoud hier ook erg lastig.