Het seizoen is halverwege. Tijd om voor de eerste keer naar de stand te kijken. Vooral voor Taflan 3 interessant omdat ze vorig jaar gedegradeerd zijn.

Na vijf wedstrijden staan ze op een tweede plaats achter het sterke de Kroon. Mede door de 9-1 overwinning van Taflan op Oni. Taflan speelde met Juan José van der Linden en Pieter Ermers; ee twee sterkste spelers van team 3. Wiljan speelde als derde man niet onverdienstelijk mee. Juan en Pieter wonnen beide alle wedstrijden en samen wonnen ze ook het dubbel. Wiljan moest nipt één wedstrijd afstaan. Kampioen worden zal lastig worden, maar met een achterstand van drie punten zeker niet onmogelijk.

Taflan 1 begint op dreef te komen. Jan van der Linden, Rico Baars en Jörgen Bisschops speelden tegen Bit.nl een goede wedstrijd. Rico was de sterkste man van Taflan. Hij won twee wedstrijden. Jan en Jörgen wonnen beide één wedstrijd. De spannendste wedstrijd was de dubbelwedstrijd. Taflan pakte de eerste game, maar na game twee en drie leken Jan en Rico kansloos. Maar door een nipte overwinning in de vierde game was alles weer mogelijk. Helaas verloren ze de wedstrijd alsnog met 12-14 in de vijfde game. Taflan 1 staat laatste met zeven punten achter op de nummer vijf.

Taflan 2 speelde met Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk een sterke wedstrijd, maar de waarschijnlijke kampioen was toch een maatje te groot. Joan en Rene wisten te voorkomen dat ze zonder punten naar huis gingen door beide één keer te winnen. Kevin wist helaas niks te winnen. Ook Taflan 2 staat laatste. Ze moeten 6 punten goedmaken op de nummer 5 om ze nog in te halen.

Ook het gepromoveerde Taflan 4 had een sterke avond. Ze hebben in één klap hun punten verdubbeld. Riky Sommers, Frans de Gruiter en Tiny Arts beginnen langzaam aan het niveau te wennen. Vooral Frans doet het erg goed. Ook dit keer was hij de sterkste Taflanner van de avond met twee overwinningen. Riky wist één wedstrijd te winnen en samen met het dubbel werden er dus 4 punten behaald. Taflan 4 moet negen punten goed maken om nog van de zesde plaats af te komen.