Het tweede team van Taflan heeft bewezen dat ze ook in de promotie hoofdklasse mee kunnen. Met een beetje geluk, ze speelden tegen slechts twee tegenstanders, wisten ze met 7-3 te winnen.

Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk mochten het opnemen tegen TVO. Er werd matig gestart door Taflan. De eerste twee enkelwedstrijden en de dubbelwedstrijd werden verloren. Daarna kwam Taflan daarna op stoom. Kevin won beide enkelwedstrijden, Joan en Rene wonnen allebei één wedstrijd. Samen met de drie punten vanwege de uitvaller was dit voldoende voor een nette overwinning.

Taflan 1 kreeg kans om zich te revancheren. De vorige keer werd er geen enkel punt gehaald. Rico Baars, Jan van der Linden en Marco de Klijn bewezen dat ze geleerd hebben van een half jaar hoofdklasse. Met een beetje pech verloren ze van de eerste drie wedstrijden er twee. Een punt halen zou deze avond weer erg lastig worden. Marco zat dichtbij maar wist niks te winnen. Rico en Jan wonen beide één wedstrijd. Een 2-8 verlies dus.

Het derde team heeft zichzelf uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap. Juan José van der Linden, Jan Verstegen en Wiljan Toonen hadden een zware avond tegen GTTC. Na een sterke start van zowel Wiljan als Jan verloor Juan onverwacht zijn eerste enkelwedstrijd. Daarna ging de wedstrijd gelijk op. Juan won wel de andere twee enkelspelen. Jan en Wiljan wonnen naast de eerste wedstrijd niks meer. Door winst in het dubbel werd er gelijk gespeeld.

Het vierde team speelde een erg spannende wedstrijd. Van de tien wedstrijden werd de helft in vijf games gespeeld. Tiny Arts, Josina van Ras en Frans de Gruiter pakten vier punten. Frans is nog altijd in topvorm. Hij wist deze week weer twee wedstrijden te winnen. Josina zat één wedstrijd heel dichtbij, maar wist deze niet te winnen. Tiny pakte ook een enkelwedstrijd en samen met Frans het dubbel. Uiteindelijk dus een 4-6 verlies voor Taflan 4.