Op 1 september was het precies 25-jaar geleden dat Nelly Bisschops uit Mill als vrijwilligster begon in het Zorgcentrum in Mill. Haar dochters Mechelien en Brigitte vroegen daarom het Weekboeket voor haar aan om haar te complimenteren en in het zonnetje te zetten.

In de aanvraag schreven zij o.a.: “25 jaar lang zet zij zich in voor het verzorgingstehuis en neemt zij een aantal taken op zich. Zo verzorgt zij de wekelijkse kerkdienst, brengt ze de communie bij de bewoners rond. Verzorgt ze het herdenking/ condoleance tafeltje als iemand van het huis is overleden. Brengt ze de plaatselijke krant rond in het huis. Verzorgt ze een aantal keer per week de koffie. Helpt ze mee met de bingo en zorgt ze voor de prijsjes. Helpt ze mee met kaarten. Gaat ze bij bewoners langs om een praatje te maken en verder is ze altijd bereid om te helpen daar waar nodig is.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.