Deze keer ging het Weekboeket naar Diny en Rich Arts in Mill. Zowel medewerkers als bezoekers van de Huiskamer in Mill als de buren (Ellen, Peter, Maud en Tessa vd Linden) vroegen het voor ze aan.

In de aanvraag schreven zij: “Rich en Diny gaan dit weekend verhuizen naar een mantelzorgwoning bij hun dochter in Nieuwkuijk.” Zij waren alle 2 zeer betrokken bij diverse zaken. Zo kennen veel inwoners Rich van het zwerfvuil opruimen vanaf zijn scootmobiel, actief bij Gehandicapten Platform Mill- en dat alles resulteerde in de titel Vrijwilliger van het jaar. Maar ook Diny zat niet stil. Zo was zij actief bij het kerkkoor Mill en gastvrouw bij de huiskamer. “Verder stonden ze vaak even hartelijk als dienstbaar klaar voor diverse ouderen maar ook voor ons gezin en zullen wij zeker ook de heerlijke zelfgemaakte soep en de verse groenten uit eigen tuin gaan missen! Mooiste afscheidscadeau voor hen zou denken we zijn: Goed voor elkaar en onze mooie gemeente blijven zorgen. We gunnen Rich en Diny een warme landing in Nieuwkuijk.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.