Deze keer ging het Weekboeket naar Henriëtte Verhoeven in Mill. Het wandelclubje waarvan ze deel uitmaakt vroeg het voor haar aan.

In de aanvraag schreven zij: “Henriette is zo'n een echte lieve, goedlachse wandelvriendin maar ze heeft helaas nogal eens pech. Een 3-tal jaren geleden heeft ze een open-beenbreuk opgelopen waardoor haar hardloopcarrière afgelopen is en ze alleen nog maar mag wandelen. Ondanks pijntjes is ze altijd vriendelijk en goedlachs; absoluut geen klager. Nu is Henriëtte een paar weken geleden op haar fiets aangereden waardoor haar been wederom in de kreukels ligt. Hopelijk gaat haar herstel voorspoedig.” Het wandelgroepje (Ans, Anny, Cathy en Wilma) wil haar middels het weekboeket heel veel sterkte wensen en hopelijk kan ze snel weer mee de vrije natuur in.

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.