Deze keer werd het Weekboeket bezorgd bij Kim Kremers uit Langenboom. Ze werd afgelopen woensdag (4 september) 17 jaar en afgelopen donderdag mocht ze haar schooldiploma in ontvangst nemen. Haar examen maakte ze in het ziekenhuis waardoor het extra knap is dat ze dit alles met goed resultaat wist af te ronden.

Familie, vrienden, leerkrachten en klasgenoten van het Merletcollege vroegen daarom het Weekboeket voor Kim aan. Dat ook om haar veel sterkte en beterschap te wensen bij de komende operatie en behandelingen. Tevens wensen haar ouders Kim veel succes bij haar nieuwe opleiding bloem en vormgeving.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.