Deze keer ging het Weekboeket naar Mientje en Wiel van Diepenbeek in Langenboom. Onlangs namen zij het besluit om in december te stoppen met het postkantoor in Langenboom. Dit runden zij sinds 1967.

Antonie van den Heuvel - van den Boom vroeg mede namens heel veel inwoners van Langenboom het Weekboeket voor hen aan. Zij schreef: Mientje en Wiel staan altijd iedereen vriendelijk en behulpzaam te woord. Per 1 december gaan ze stoppen, wat natuurlijk een groot gemis is voor Langenboom, maar niemand neemt het ze kwalijk, want Mientje is ondertussen 70 en Wiel 76 jaar. Deze 2 mogen wel eens in het zonnetje gezet worden.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.