Jo Bergmans uit Langenboom werd donderdag 23 januari op zijn 70e verjaardag verrast met het Weekboeket. Zijn dochters Miriam en Carina vroegen het voor hem aan. Zij schreven: “Dit boeket vragen we aan omdat ons pap 23 januari 70 jaar wordt, maar nog steeds onverminderd klaarstaat voor iedereen. Zijn telefoonnummer is bekender in Langenboom en omstreken dan het alarmnummer.”

“Hij is verder actief bij de KBO en rijdt elke week trouw zijn vrijwilligersdienst voor Pantein, zodat de ouderen onder ons toch een fijne middag kunnen hebben.” Kortom, een bloemetje in de vorm van het Weekboeket is zeker op zijn plaats.

Wilt u ook een Weekboeket voor iemand in de gemeente Mill en Sint Hubert aanvragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf waarom juist hij of zij een Weekboeket zou moeten krijgen. Vergeet niet naast de naam ook het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden. Per post kan uw aanvraag naar Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill.

Iedere week leest u op de TV krant van de Lokale Omroep Mill wie die keer het Weekboeket heeft ontvangen. Dat leest u ook op www.InMill.nl, in De Neije Krant en hoort u op zondag rond 13.30 uur in het L.O.M. radioprogramma MossTime. Dan belt presentator Corné Kremers namelijk met de ontvanger van het Weekboeket en vertelt hij wie de aanvrager was.

Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.