Deze keer werd Corrie Jansen uit Mill verrast met het Weekboeket. De organisatoren van de kienmiddagen in Cultureel Centrum Myllesweerd, Hannie Hermsen en Nellie v.d. Weem vroegen het voor Corrie aan.

In de aanvraag schreven zij: “Corrie (90 jaar) is een vaste gast bij het kienen in Myllesweerd. Op een middag kwam ze ons verrassen met een hele stapel zelf gemaakte tassen van stof met de vraag of wij die konden gebruiken voor de kienprijzen. Want plastiek tasjes mag niet meer. Wij kochten dan deels tasjes en de rest werd in cellofaan ingepakt wat uiteraard extra kosten met zich meebrengt. Och, zei Corrie ik had nog lapjes stof liggen en kwam op het idee en als ik niks meer te doen heb ga ik zitten naaien en jullie hoeven geen tasjes meer te kopen.” De organisatoren en bezoekers van deze kienmiddagen wilden Corrie via het Weekboeket eens extra bedanken.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.