Op 18 juni a.s. start de verkoop van 8 ruime en eigentijdse nieuwbouwwoningen aan de Havikstraat in Mill. In totaal ontwikkelt Van Wanrooij 26 woningen op en rondom het terrein van de voormalige basisschool aan de Leeuwerikstraat. Een fijne wijk die zich kenmerkt door de rust in de straten en het dorpse karakter.

Een bijzonder ontwerp

In aansluiting op de bestaande bebouwing heeft de architect gekozen voor woningen met een warme uitstraling. Dat uit zich vooral in de toepassing van twee verschillende tinten roodbruine steen, die de woonblokken van elkaar onderscheiden. Opvallend zijn de woningen met gedraaide kap en zogenaamde topgevels aan beide uiteinden van de rij twee-onder-een-kap woningen.
De tweekappers zijn niet alleen ruim én mooi, ze zijn ook nog eens heel duurzaam. Zo wordt elke woning verwarmd met aardwarmte dankzij een individuele warmtepomp met bodemlus. Alle verdiepingen krijgen vloerverwarming en door toepassing van balansventilatie blijft tocht buiten de deur. Daarnaast worden de woningen voorzien van triple-beglazing; erg energiezuinig en heerlijk comfortabel.

Extra’s als standaard

Bijzonder voor alle woningen die Van Wanrooij hier ontwikkelt, is dat ze in de basis al extra’s bevatten die in veel andere nieuwbouwprojecten als optie (met meerkosten) worden geboden. Dat kan bijvoorbeeld een geïsoleerde garage, een separate wasruimte of een vaste trap naar de zolder zijn. Maar denk ook aan luxe sanitair en tegelwerk, verdiepingshoge binnendeuren of een sfeervol frans balkon.
De woningen zijn flexibel in te delen. Zo kunnen kopers kiezen voor extra woonruimte op de zolder door hier een indeling te realiseren. Ook kan er gekozen worden voor een kantoorruimte met eigen entree of een extra speelkamer grenzend aan de woonkamer. Op de verdieping komen drie slaapkamers. De ouderslaapkamers zijn woningbreed en bieden daardoor veel ruimte. Parkeren kan bij alle woningen op de eigen oprit.

Aangenaam wonen in Mill

Wat maakt wonen in het Brabantse Mill zo aantrekkelijk? In dit overzichtelijke dorp (ruim 6.000 inwoners) voel je je snel thuis. Hier kennen mensen elkaar nog écht. Je woont dichtbij de natuur waar je lekker kunt ontspannen. Wil je toch de drukte van de stad even opzoeken? Dan ben je zo in Nijmegen of Den Bosch. Mill biedt dus het beste van twee werelden.

Verkoop

De 8 twee-onder-een-kap woningen aan de Havikstraat die binnenkort in de verkoop komen, vormen fase 1 van het plangebied. De overige 18 woningen worden op een later moment in verkoop gebracht.
De woningen met standaard kap worden aangeboden vanaf circa €329.000 v.o.n. en voor de variant met gedraaide kap en topgevel bedraagt de circa vanafprijs €345.000 v.o.n.
Makelaarskantoren Twan Poels (tel. 0485-319 220) en Bernheze (tel. 0413-243818) zijn betrokken bij de verkoop van fase 1. Uiteraard worden in het hele oriëntatie- en koopproces alle RIVM-regels strikt nageleefd.

Meer weten over wonen aan de Havikstraat in Mill? Kijk op de website www.thuisinmill.nl of neem contact op met één van de makelaars.